Armin-N (03-10-08), M A H R A D (03-10-08), Mahdi_Moosavi (03-10-08), Merlin360 (03-10-08), YALDA_OM (03-10-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (03-10-08), M A H R A D (03-10-08), Mahdi_Moosavi (03-10-08), Merlin360 (03-10-08), YALDA_OM (03-10-08)
اینم صحبت های قلعه :
قلعهنويي دربارهي تعداد موقعيتهاي دو تيم نيز گفت: من كامپيوتر در ذهنم ندارم كه بخواهم اين سوال را جواب دهم اما، آنها يك موقعيت بيشتر نداشتند در حالي كه استقلال دو موقعيت گل صد درصد داشت.
خبرنگاري با انتقاد از ادبيات امير قلعهنويي نسبت به تيم حريف گفت، قطبي بازي تيم شما را تحسين كرد كه قلعهنويي پاسخ داد: افشين قطبي كسي نيست كه بتواند دربارهي من صحبت كند.
او سپس به يكي از خبرنگاران كه سوالاتي را مطرح ميكرد، گفت: يا يك سوال بپرس و يا ساكت باش.
به گزارش ايسنا، در شرايطي كه اطرافيان امير قلعهنويي در كنفرانس مطبوعاتي بارها نظم اين نشست را در انتقاد به سوالاتي كه از سرمربي استقلال پرسيده ميشد، برهم ميزدند در نهايت درگيري لفظي ميان خبرنگاران بالا گرفت و قلعهنويي نيز محل كنفرانس مطبوعاتي را ترك كرد.
بنده خدا .. اصلا معلوم نیست چش شده ! توهمه !! ( یک موقعیت پرسپولیس :دی)
از قلعه ادبیاتی بهتر از این نمیشه انتظار داشت ..
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
Merlin360 (03-10-08)
قلعهنويي ادامه داد: گلي كه تيم پرسپوليس به ثمر رساندن بر روي يك پاس 70 متري و در واقع يك توپ "بكش زيرش" بود كه بيژن كوشكي يار مستقيم خود را نگرفت اما، در مقابل ما چهار بار در عمق دفاع پرسپوليس تك به تك شديم.
واقعا جالبه .. 45 دقیقه فقط 11 نفره دفاع کردن و از 18 خودشون زدن زیر توپ ..
کمربند میانیشون هم قدرت مقابله با پرسپولیسو نداشت . همون نیمه اول هم چند پاس فقط پیروز قربانی فرستاد واسه برهانی ( البته با همون تاکتیک بکش زیرش )
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
Arian.Z (04-10-08)
کاربر شهرسختافزار
بچه ها زیاد به دل نگیرید !!!! 85 دقیقه دفاع و زیر توپ زدنهاشون رو که ندیدند ..... یه سوتی دفاع مارو دیدند و میگن حقمون برد بود !!!! حالا شانس اوردیم بازیکن عرب نداشتند تو ترکیبشون وگرنه کی میخواست اونو از رو زمین بلند کنه !!!!
در هر حال آمار انتهای بازی همه چیز رو به خوبی نشون میداد و بذارید دلشون خوش باشه که حقشون برد بوده ..... با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه !!!! بعضی از دوستان عزیز استقلالی هم که ادعا میکنند تماشاچیهای قرمز وحشی هستند لطف کنند و نمره عینکشون رو عوض کنند تا بازی رو بهتر ببیند ..... همه بازی رو نه تک موقعیت استقلال رو !!!! لازم به ذکره این تماشاچیا فهیم و با شعور استقلال بودند که همون شروع بازی به سمت علی کریمی سنگ پرت کردند !!!! که خداوکیلی کریمی هم خوب جوابشون رو داد .........!!!!!!
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 03-10-08 انجام شده است علت: شرمنده ولی مجبور بودم
ایول مرتضی جان ..
زدی وسط خال . دقیقا روی همون کرنر استق لالی ها سنگ پرانی کردن . ولقعا همون لقب شایسته خودشون هست.
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
murizaki_2000 (03-10-08), YALDA_OM (03-10-08)
Administrator
سيار: داور 2 پنالتي پرسپوليس را نديد!
پرويز سيار اظهار داشت: سعد كميل در نيمه نخست قضاوت خيلي خوبي نداشت زيرا چهار صحنه اتفاق افتاد كه قضاوت خوبي نداشت. وي افزود: در دقيقه هشت در محوطه جريمه استقلال بازيكن اين تيم با دست به صورت بازيكن پرسپوليس ضرب زد؛ آن هم در حالي كه توپي در صحنه وجود نداشت. اين حركت جريمه اش يك كارت قرمز و اخراج بازيكن بود.
سيار ادامه داد: در دقيقه 28 در صحنه اي كه واعظي براي دفع توپ از دروازه خارج شد، آرش برهاني خودش را به دروازه بان پرسپوليس كوبيد كه داور در اين صحنه به درستي دستور به ادامه بازي داد. اين كارشناس در خصوص صحنه هاي ديگر اين نيمه گفت: در دقايق 30 و 34 مدافعان استقلال دو بار كريم باقري را در محوطه جريمه با خطا متوقف كردند كه هر دو پنالتي بود؛ اما داور آنها را نديد. در مجموع كميل در نيمه نخست قضاوت دلچسبي را نداشت و بايد منتظر نيمه دوم بود.
پرسپولیس نیوز
ولی من متن خبر رو خوندم شد 3 تا!
پس نتیجه میگریم :
نیمه اول ، 3 پنالتی به نفع پرسپولیس گرفته نشد
متاسفانه وقت زیادی ندارم که چیزی بنویسم
بزودی هستم در خدمتتون
سپاس
|
|
همکار سابق انجمن
گل استقلال آفساید بود
این هم دلیلی دیگر بر توافقی شدن بازی استقلال و پرسپولیس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه بیخود الاف می شینیم بازی نیگا میکنیم...چون نتیجه از قبل مشخصه...مساوی
Dark Devil (03-10-08), YALDA_OM (03-10-08)
کاربر شهرسختافزار
نه !!! در اين مورد باهات مخالفم !!!! خط چمن رو تعقيب كني متوجه مي شي كه برهاني عقب تره ....!!!! برد حق مسلم ما بود ولي ديگه حق رو نا حق نكنيد ديگه !!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Keih@n.G برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به اميد قهرماني مجدد پرسپوليس .............................. هورا !!!!!!!!!!!!!!
Arian.Z (04-10-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام :
تو بازي ديروز بدتر از همه چيز اين خياباني رفته بود روي مخ ما و رزژه مي رفت !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
يک سري مي گن خيابان پرسپوليسي هيت که من کاملا مخالفم ... اون يک استقلالي تير است ...
تا بحال توي کي بازي انقد نتيجه بازي رو اعلام نکرده بود ... همچنين 2 الي 3 بار پيروزي استقلال رو اعلام کرد .
مگر من خياباني رو تو خيابون نبينم !
Arian.Z (04-10-08), Armin-N (04-10-08), murizaki_2000 (04-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks